• PASKA EDHE SHTET!
 • LAZARATI
 • Nga anëtarësimi humbasin vetëm politikanët e korruptuar
 • 300 ditët e kabinetit “Rama”
 • BREGU TJETËR
 • PASKA EDHE SHTET!
 • LAZARATI
 • Nga anëtarësimi humbasin vetëm politikanët e korruptuar
 • 300 ditët e kabinetit “Rama”
 • BREGU TJETËR

Attualita

PASKA EDHE SHTET!

PASKA EDHE SHTET!   Lazarati ra, por lufta vazhdon. Shteti dhe shoqëria kanë fituar një betejë të rëndësishme kundër krimit, por ky është vetëm fillimi. Lufta vazhdon në çdo fshat e në çdo qytet, në sheshin “Skënderbej” apo te SHQUP-i, në Kryeministri apo Presidenc... Read more

Editoriale

BREGU TJETËR

BREGU TJETËR

                                                                                       “BREGU TJETËR... Read more

Foto Notizie

PASKA EDHE SHTET!
 • LAZARATI
 • Nga anëtarësimi humbasin vetëm politikanët e korruptuar
 • 300 ditët e kabinetit “Rama”
 • BREGU TJETËR

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Team